Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
( ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ)
Το ΣΕΤΤΑ καταγγέλλει την σημερινή κρατική καταστολή ως προς τους χιλιάδες μαθητές , τους Συλλόγους Γονέων και Εκπαιδευτικών που σήμερα διαδήλωνα έξω από το Υπουργείο Παιδείας διεκδικώντας τα αυτονόητα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή πρόσβαση στα σχολεία!
Η κυβέρνηση ΝΔ δεν διστάζει να εξαπολύει ωμή βία στα ανήλικα παιδία μας μαθητές , βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους! Η ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να αντιμετωπίσει τους μαθητές γι αυτό και χρησιμοποιεί για πολλοστή φορά μεμονωμένη ομάδα εκτός μαθητών και εκπαιδευτικών που με χημικά και δακρυγόνα προσπαθεί να διαλύσει την μαζική συγκέντρωση.
Εμείς οι εργαζόμενοι γονείς δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό των μαθητών που αγωνίζονται με δίκαια αιτήματα, δεν πρόκειται να αφήσουμε να περάσει η καταστολή και η τρομοκρατία της κυβέρνησης! Δεν θα επιτρέψουμε να υπονομεύουν και να συκοφαντούν τους αγώνες των παιδιών μας, δεν θα αφήσουμε κάτι τέτοιο να τους περάσει!
Το ΣΕΤΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους των Ταχυδρομείων –Ταχυμεταφορών να συμμετέχουν στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή στις 9/10 έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 6μμ ( Παναγιώτη Κανελλόπουλου 4- Κατεχάκη )