ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μόνο μια απόφαση! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Το ΣΕΤΤΑ συμμετέχει στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων έξω από το Εφετείο (στις 10πμ στο μετρό Αμπελοκήπων) όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Λίγες μέρες πριν συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από την Χρυσή Αυγή. Μέρα που χαράχτηκε στην μνήμη μας γεμίζοντας μας με θυμό και οργή , καθώς μια τέτοια δολοφονική  πράξη όπως και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες εργάτες και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ είναι αποδεδειγμένα πράξεις απόλυτα οργανωμένες και καθοδηγούμενες από την εγκληματική ναζιστική- οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Πράξεις που μένουν εδώ και 5 χρόνια ατιμώρητες με ευθύνη της τωρινής και της προηγούμενης κυβέρνησης και με την άθλια στάση της εισαγγελέα να βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι  στρώνοντας έδαφος για την αθώωση των ναζιστών! Τέτοιες φασιστικές ομάδες όπως η Χ.Α είναι προέκταση του κεφαλαίου που αξιοποιούνται από κυβερνήσεις και μονοπώλια για να χτυπούν εμάς την εργατική τάξη όλο και πιο ανελέητα , για να μην μπορούμε να αντιδράσουμε στην ολόπλευρη επίθεση που δεχόμαστε βάζοντας  εμπόδια στην οργάνωσή μας!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! Μας θέλουν να μην διαδηλώνουμε, να μην έχουμε δικαίωμα στην απεργία όμως δεν θα τους περάσει! Καμία νομοθεσία δεν μπορεί να μας φιμώσει!

Η απάντηση μας είναι η οργανωμένη πάλη μας , με αγώνα μαζικό, αποφασιστικό που θα αντικρούει  τέτοιου είδους εμπόδια στους χώρους δουλείας μας, στις οικογένειες μας, στις συνοικίες μας. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας πρωτοπόρος αγωνιστής  εργαζόμενος  ότι  η βρωμιά που λέγεται ναζισμός μπορεί να ξεπλυθεί μόνο με την οργανωμένη πάλη μας κόντρα στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα τον καπιταλισμό τον   πραγματικό εχθρό της τάξης μας, που είναι η μήτρα που γεννά τέτοια μορφώματα όπως η Χ.Α.

   Το ΣΕΤΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν, στην 4ώρη στάση εργασίας 11:00 με 15:00 και μαζικά στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο την Τετάρτη 7/10 στις 10πμ (μετρό Αμπελοκήπων) τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Είναι λαϊκή απαίτηση!