Καταγγέλλουμε το όργιο τρομοκρατίας και εκφοβισμού που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία της Γενικής Ταχυδρομικής, και τα τσιράκια της στους εργαζόμενους της στα Γλυκά Νερά. Ενόχλησε την εργοδοσία, ότι δεν έπιασε στον ύπνο τους εργαζόμενους για να τους βάλει μετά το κλείσιμο του franchise στην μητρική με υπογραφή Λευκών Συμβάσεων. Ενόχλησε ακόμα πιο πολύ ότι οι εργαζόμενοι είναι οργανωμένοι στο κλαδικό σωματείο τους, ξέρουν και παλεύουν για τα δικαιώματα τους, το μεροκάματο. Ενόχλησε ότι από την πρώτη στιγμή, οργανωμένα απαίτησαν να μην χαθούν κεκτημένα, μισθοί και προϋπηρεσία. Συνεχίζει να ενοχλεί ότι χτες η αποφασιστικότητα τους, να αλλάξει ο όρος της νέας σύμβασης που προέβλεπαι την αναγνώριση της προϋπηρεσίας μοναχά για την αποζημίωση, σε καθολική αναγνώριση για κάθε τι που προκύπτει από τα χρόνια προϋπηρεσίας (άδειες, επιδόματα κτλ).

        Η χτεσινή επιμονή των εργαζόμενων ανάγκασε την εταιρία να αποδεχτεί το δίκαιο αίτημα τους.

        Αυτήν την στιγμή η εργοδοσία, αξιοποιώντας όλα τα μέσα και τους καλοθελητές της, προσπαθεί πάλι να πιέσει, να τρομοκρατήσει, να απειλήσει ότι δεν θα ισχύσει τίποτα και εν τέλει θα απολυθούν όλοι.

        Στέλνουμε μήνυμα, συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε στιγμή αυτή της δίκαιης μάχης.

Στέλνουμε μήνυμα στην εργοδοσία ότι θα βρει μπροστά της το ταξικό εργατικό κίνημα, η τρομοκρατία στους χώρους δουλείας δεν θα περάσει.

        Καλούμε όλα τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου να στείλουν τώρα μήνυμα συμπαράστασης.

        Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να είναι σε ετοιμότητα για άμεση αγωνιστική απάντηση και σήμερα αν χρειαστεί, έξω από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής (Λ. Λαυρίου 182, Γλυκά Νερά).

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΗ, 19:30

Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29, Αθήνα)