Συμμετέχουμε όλοι στην συνέλευση του συνδικάτου για την οργάνωση της απεργίας, Κυριακή 3/4 10:30, Χαλκοκονδύλη 37, 8ος όροφος.

Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την διοίκηση των ΕΛΤΑ – ΕΛΤΑ COURIER που κρατάει χρόνια εργαζόμενους σε ομηρία, με συμβάσεις μήνα μέσω τρίτων εταιρειών. Η διοίκηση, με τις πλάτες όλων των κυβερνήσεων,  αξιοποιώντας αυτό το καθεστώς καταπατά τα δικαιώματα των εργαζομένων απροκάλυπτα.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Τελευταίο παράδειγμα οι καταγγελίες των εργαζομένων που έχουμε δεχτεί  που αφορούν την μετατροπή των συμβάσεων  τους από τις  τρίτες εταιρίες (Speedcon κτλ) και την μεταφορά τους από τα ΕΛΤΑ COURIER στα ΕΛΤΑ με μείωση τους μισθούς τους καθώς όπως τους είπε η εταιρία “τα ΕΛΤΑ δεν αναγνωρίζουν τριετίες”. Είναι πάγια τακτική των ΕΛΤΑ χρόνια τώρα να μην αναγνωρίζει τις τριετίες των ενοικιαζόμενων εργαζομένων καθ αυτό αποτελεί εμπόδιο διεκδίκησης τους μπροστά στο φόβο να μην ανανεωθεί τον άλλο μήνα η σύμβαση τους.

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ-ΕΛΤΑ COURIER  το προηγούμενο διάστημα δώσαμε μεγάλες μάχες, σηκώσαμε ανάστημα απέναντι στην διοίκηση, δείξαμε τη δύναμή μας. Δείξαμε ότι δεν είμαστε αόρατοι και ότι συλλογικά, οργανωμένα, μέσα από το συνδικάτο μας μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Ο αγώνας μας απέναντι στον σύγχρονο Μεσαίωνα δε τελείωσε εκεί, θα φτάσουμε μέχρι τέλους! Όσο θα συνεχίζεται αυτή η σύγχρονη σκλαβιά τόσο θα χτυπιούνται όλο και περισσότερο τα δικαιώματά μας. Η οργάνωση και ο αγώνας είναι μονόδρομος.

Στην απεργία στις 6 Απρίλη  να δώσουμε αγωνιστική απάντηση και μήνυμα στην διοίκηση, ότι συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά τον αγώνα μας για δουλειά με δικαιώματα, για κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας και απορρόφηση όλων από τα ΕΛΤΑ – ΕΛΤΑ COURIER, για ένταξή μας στο μισθολόγιο των ΕΛΤΑ-ΕΛΤΑ COURIER,  για ΣΣΕ με αυξήσεις.

Συμπορευόμαστε με εκατοντάδες σωματεία ενάντια στην ακρίβεια, για αυξήσεις στους μισθούς. Για να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο.

Η μάχη της απεργίας στις 6 Απρίλη, είναι μάχη για την υπεράσπιση της ζωής μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4 10:30, ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 37, 8ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ.

Διεκδικούμε για τους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ-ΕΛΤΑ COURIER

  • Υπογραφή συλλογικής σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς για όλους τους εργαζόμενους(μόνιμους, αορίστου, ορισμένου, ενοικίασης)
  • Άμεση ένταξη των ενοικιαζόμενων εργαζομένων στο δίκτυο των ΕΛΤΑ – ΕΛΤΑ COURIER, ανεξαρτήτως σχέσεως εργασίας, στο μισθολόγιο των ΕΛΤΑ και Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με κατοχυρωμένα  όλα τα νόμιμα εργασιακά δικαιώματα και αναγνώριση των τριετιών, ως βάση συζήτησης για γενικότερες αυξήσεις
  • Σταθερός χρόνος εργασίας. 5μερο-7ωρο-35ωρο
  • Να δοθούν εδώ και τώρα οι οφειλόμενες άδειες και οι απλήρωτες υπερωρίες