ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΙΑΝΟΜΗ

Σήμερα τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο Λεκανοπέδιο Αττικής έγιναν η αφορμή για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι των Ταχυδρομείων-Ταχυμεταφορών να βρεθούμε εκτεθειμένοι σε εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες!

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες που βαραίνουν την κυβέρνηση της ΝΔ και όλων των προηγούμενων, που μπροστά στην εξασφάλιση των κερδών των επιχειρήσεων δεν υπολογίζουν την υγεία και την ασφάλεια του εργαζόμενου που τον αναγκάζουν να δουλέψει με καύσωνα , με παγετό , με κατακλυσμό! Είναι τέτοια η ασυδοσία τους που τους αφήνει αδιάφορους αν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ!

Κανένας εργαζόμενος να μην βγει δρομολόγιο αυτές τις μέρες! Δε βάζουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας!

Το ΣΕΤΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους στα Ταχυδρομεία -Ταχυμεταφορές που εργάζονται στην διανομή ή ακόμα και πεζοί να μην λυγίσουν κάτω από την πίεση των εργοδοτών τους να εργαστούν σε ακραίες καιρικές συνθήκες! Σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα να έρθει άμεσα σε επαφή με το συνδικάτο του, το ΣΕΤΤΑ!

Είναι χαρακτηριστικό φαινόμενο στον κλάδο μας , το αντιμετωπίζουμε στους περισσότερους χώρους δουλείας , η μη παροχή ούτε του υποτυπώδη εξοπλισμού για την προστασία  της υγείας και της ασφάλειάς μας ( κράνος, αντιανεμικό, επιγονατίδες, αλυσίδες κα).

 Η μόνη ελπίδα, η μόνη λύση, είναι η οργάνωση στο συνδικάτο μας το ΣΕΤΤΑ. Μόνο με την μαζικοποίηση του συνδικάτου μας, με την οργάνωση στον κάθε χώρο δουλείας, σε κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτου ειδικότητας και σχέση εργασίας , μπορούμε να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπείς όρους δουλείας που θα καλύπτονται οι βασικές μας ανάγκες και θα μας διασφαλίζουν ζωή με αξιοπρέπεια σε εμάς τους εργαζόμενους και τις οικογένειές μας. Σήμερα μόνο με οργάνωση του αγώνα μπορούμε να διεκδικήσουμε κόντρα σε κυβέρνηση και εργοδοσία  το μέλλον που μας αξίζει! Μόνο ο δρόμος της πάλης μπορεί να ανατρέψει το άθλιο εργασιακό καθεστώς που ζούμε!

Απαιτούμε άμεσα:

  • Να απαγορευτεί η διανομή σε μηχανάκι- πεζό για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία, σε αυτοκίνητα όσο παραμένουν οι δρόμοι επικίνδυνοι.
  • Να μην χαθεί μεροκάματο ή ημέρα άδειας.
  • Να διασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα της υγείας και της ασφάλειας με ευθύνη της εργοδοσίας.

Καμιά υποταγή μπροστά στις ορέξεις των εργοδοτών! Η ζωή μας πάνω απ’ όλα!

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΣΕ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6975761980, 6974264094, 6973906823, 695509913, 6971596842