ΤΟ ΣΕΤΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ SPEEDEX ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Tο ΣΕΤΤΑ, που καθημερινά μέσα στους χώρους δουλειάς προσπαθεί να συσπειρώσει τους εργαζόμενους του κλάδου των Ταχυδρομείων και των Ταχυμεταφορών για διεκδίκηση και πάλη των συμφερόντων της εργατικής τάξης, καταγγέλλει την εργοδοσία της SPEEDEX που παρά την λήξη της επιχειρησιακής σύμβασης και εντός των ημερών και της μετενέργειας  με απαράδεκτες τακτικές αρνείται την υπογραφή νέας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας , η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες, είναι ανάγκη για τον κάθε εργαζόμενο, είναι δικαίωμα και κατάκτηση της εργατικής τάξης και δεν θα αφήσουμε εμείς οι εργαζόμενοι κανέναν να μας την καταπατήσει

Το ζήτημα της υπογραφής ΣΣΕ στην εταιρία αλλά και σε όλο τον κλάδο είναι ζήτημα διεκδίκησης και αγώνα. Ως τέτοιο μπορούν και πρέπει να το αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και στην Speedex και με αγωνιστικές αποφάσεις και κινητοποίησης να σταθούν απέναντι στην επιθετική στάση της εργοδοσίας. Στεκόμαστε απέναντι στην εργοδοτική κοροϊδία που δεν λογαριάζει τους εργαζόμενους και καθυστερεί την υπογραφή νέας ΣΣΕ. Θα μας βρουν απέναντί τους. Καλούμε όλούς τους εργαζόμενους και όλα τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου να πάρουν απόφαση και να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους της SPEEDEX.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥΣ! – ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΣΤΗ Speedex ΤΩΡΑ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΤΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΗ, 10:30πμ

Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Γ’ Σεπτεμβρίου κ’ Μάρνη)