Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στα super market και την μέρα δράσης, 15 Απρίλη

           Οι εργαζόμενοι στα super market  όπως και οι εργαζόμενοι στον κλάδο μας, όλη αυτήν την περίοδο που η κυβέρνηση έχει πάρει τα γνωστά σε όλους μας μέτρα που αφορούν την λειτουργία των καταστημάτων, είναι σε αντίστοιχούς κινδύνους που βρισκόμαστε και εμείς.

          Ταυτόχρονα, όπως και στις περισσότερες εταιρίες courier, η δουλεία έχει χτυπήσει κόκκινο, η  εντατικοποίηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και  η έκθεση στον κίνδυνο πολύ μεγάλη. Το ότι δεν υπολογίζεται ουσιαστικά η υγεία των εργαζόμενων, η ξεκούραση τους είναι αυτονόητο για την εργοδοσία που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που προέκυψε με την πανδημία, για να αυξήσει τα κέρδη της.

          Αυτήν την περίοδο οι εργαζόμενοι, στην επίθεση που δεχόμαστε πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί, οργανωμένοι, να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες, την δική μας ζωή και όχι τα κέρδη των αφεντικών μας. Να δυναμώσουμε την φωνή μας, να οργανωθούμε στα σωματεία μας, να πάμε κόντρα σε κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία να προστατέψουμε τα δικαιώματα μας.

Οι εργαζόμενοι στα Ταχυδρομεία και τις Ταχυμεταφορές, που είμαστε στην πρώτη γραμμή, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων στα super market, χαιρετίζουμε τις πρωτοβουλίες τους για την 15 Απρίλη, ως μέρα δράσης.