ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την πρωινή κινητοποίηση του Συνδικάτου μας με την συμμετοχή δεκάδων εργαζόμενων στο Υπουργείο Εργασίας και στην Κεντρική Διοίκηση των ΕΛΤΑ με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα στον κλάδο των Ταχυδρομείων –Ταχυμεταφορών που αφορούν τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους και ύστερα από καταγγελίες που είχαμε ότι  στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη δεν θα ανανεωθούν συμβάσεις, και ότι θα κλείσουν καταστήματα των ΕΛΤΑ, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα ενοικιαζόμενοι που εργάζονται σε αυτά να μείνουν άνεργοι, και να αυξηθεί περεταίρω η εντατικοποίηση στο μόνιμο προσωπείο.

Καταφέραμε να μας δεκτή σήμερα στις 13:00 η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και μετά από συνάντηση με την διοίκηση των ΕΛΤΑ, αποσπάσαμε την δέσμευση τους για συνάντηση τις επόμενες μέρες.

Με βάση και τις συναντήσεις θα ενημερώσουμε περαίτερω για τις εξελίξεις και τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες του Σωματείου μας.

ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!!!

Την Κυριακή στις 2 Φλεβάρη στις 11.00 στα γραφεία μας στο ΕΚΑ καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μόνιμους, ενοικιαζόμενους, εργαζόμενους σε frαnchise σε σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα, των πρωτοβουλιών του επόμενου διαστήματος.

 ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!