Το Σ.Ε.Τ.Τ.Α καταδικάζει  τις νέες απειλές των μακελάρηδων Ντόναλτ Τραμπ προέδρου των ΗΠΑ και  Μάρκο Ρούμπιο  Υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ που δεν διστάζουν να εξαπολύουν απειλές ανοιχτά και απροκάλυπτα εναντίον του λαού της Κούβας, όπως και κατά άλλων λαών μετά την εγκληματική στρατιωτική ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Βενεζουέλα.

Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό της Κούβας, που υποφέρει από το απάνθρωπο εμπάργκο των ΗΠΑ εδώ και 65 χρόνια και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για τους 32 Κουβανούς μαχητές που έχασαν τη ζωή τους από το στρατό των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της επέμβασης στη Βενεζουέλα.

Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού της Κούβας, ο οποίος δίνει ένα τεράστιο αγώνα για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας του ενάντια στην ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, αποτελώντας παράδειγμα αξιοπρέπειας και διεθνιστικής αλληλεγγύης.

Δυναμώνουμε τη στήριξη μας στην Κούβα και σε όλους τους λαούς που βιώνουν τις συνέπειες των σχεδίων των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού τους με την Κίνα και τη Ρωσία για το ξαναμοίρασμα του κόσμου.

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗ ΓΗ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ

 ΜΕ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ