Το συνδικάτο μας Σ.Ε.Τ.Τ.Α καταγγέλλει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε μια ακόμα εταιρία ταχυμεταφορών και δεν είναι άλλη από την BOX NOW. Η συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να έχει γεμίσει με lockers την Αττική  αλλά φαίνεται πως για να βγει η δουλειά και να μετρήσει κέρδη ξεζουμίζει τους εργαζόμενους!

Οι καταγγελίες που δέχεται το σωματείο μας από εργαζόμενους της εταιρίας αφορούν την εντατικοποίηση που βιώνουν καθημερινά με το άγχος να βγει η βάρδια. Αναγκάζονται να πηγαίνουν 1 με 2 ώρες νωρίτερα από την έναρξη της βάρδιάς τους για να καταφέρουν να διαχειριστούν τον τεράστιο όγκο σε παραδώσεις και δρομολόγια καθημερινά. Και όλα αυτά βέβαια κάτω από  τον φόβο της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που αναγκάζει τους εργαζόμενους  να υποκύπτουν στα εξαντλητικά ωράρια και στην εργασία το Σαββατοκύριακο που έχει παγιωθεί πλέον στην συγκεκριμένη εταιρία. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχουν ξεκινήσει και οι αναίτιες απολύσεις. Και αυτό που έρχεται να δέσει στο άθλιο εργασιακό καθεστώς που βιώνουν οι εργαζόμενοι στην BOX NOW είναι οι χαμηλοί μισθοί και τα κουπόνια για σούπερ μάρκετ αντί να πληρώνονται τις υπερωρίες τους. Έχουν φτάσει στο σημείο δε να βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των εργαζομένων αφού τους αναγκάζουν να βγαίνουν για διανομή τα ξημερώματα σε ιδιαίτερα επικίνδυνες περιοχές τις Αττικής.

ΒΑΖΟΥΜΕ  ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το Σ.Ε.Τ.Τ.Α απευθύνει μαζικό κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στην BOX NOW  για οργάνωση στο κλαδικό τους σωματείο!

Να δυναμώσει η φωνή της υπεράσπισης του αγώνα και της διεκδίκησης ενάντια σε κάθε μορφή εκμετάλλευσης! Συνάδελφοι δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι θα έρθουν λύσεις από τα πάνω.

Οργανώσου τώρα στο συνδικάτο σου Σ.Ε.Τ.Τ.Α και πάλεψε με τις δυνάμεις που συσπειρώνονται με το ΠΑΜΕ, με τις δυνάμεις αυτές που χρόνια είναι στην πρώτη γραμμή που αγωνίζονται και οργανώνουν μεγάλους νικηφόρους αγώνες, οι δυνάμεις αυτές που ενώνουν τη φωνή τους με εκατοντάδες ταξικά συνδικάτα.

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Ενωμένοι σαν μια γροθιά μπορούμε όχι μόνο να βάλουμε φρένο σε αυτή την κατάσταση που αποτελεί εμπόδιο στην καλυτέρευση της ζωής μας  αλλά και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει ζωή και δουλειά με δικαιώματα που να αρμόζει στο σήμερα!