Το ΣΕΤΤΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους  εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον δίκαιο αγώνα που δίνουν για να μην χάσουν την δουλειά και τα σπίτια τους. 

Οι εκβιασμοί της κυβέρνησης και τα τελεσίγραφα της να πάρουν απάντηση μαζικά, να καταδικαστούν!

Οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι!

Απαιτούμε εδώ και τώρα  η κυβέρνηση να πάρει πίσω την άθλια τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή με την οποία θέλει μέχρι τον Αύγουστο να ξεμπερδέψει με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ,  προχωρώντας όχι μόνο σε απολύσεις αλλά και στο ξεσπίτωμα τους από τον οικισμό που ζούνε με τις οικογένειές τους.

Η ΛΑΡΚΟ είναι μια από τις λίγες εταιρείες που παράγει νικέλιο και άλλα πολύτιμα παράγωγα, βασική πρώτη ύλη για τη κατασκευή ανοξείδωτου χάλυβα. Από αυτήν την επιχείρηση, ζουν χρόνια τώρα, πάνω από 1300 άνθρωποι. Οι κυβερνήσεις  διαχρονικά την οδήγησαν στο μαρασμό και την εγκατάλειψη και σήμερα η κυβέρνηση  ΝΔ έρχεται να ολοκληρώσει το σχέδιο, παραδίδοντας ένα αληθινό χρυσωρυχείο ορυκτού πλούτου στα χέρια των μεγαλοεπενδυτών και αφήνοντας στον δρόμο εργαζόμενους και τις οικογένειές τους!

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους συναδέλφους των Ταχυδρομείων-Ταχυμεταφορών στο συλλαλητήριο που αποφάσισαν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 14 Ιούνη στις 14.00  έξω από την Βουλή.

Να αποσυρθεί εδώ και τώρα η επαίσχυντη τροπολογία που κλείνει την ΛΑΡΚΟ!