Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

   Μπορεί να κάνανε τα πάντα για να μην δεχτούν τους εργαζόμενους στο Υπουργείο και η διοίκηση των ΕΛΤΑ, αλλά η επιμονή μας έφερε αποτελέσματα. Ξεπέρασε τις δικαιολογίες τους, τους διευθυντές των ΕΛΤΑ, τις αστυνομικές δυνάμεις σε ρόλο υποδοχής στο Υπουργείο. Τους ανάγκασε να κανονιστεί τριμερής συνάντηση του Συνδικάτου μας με το Υπουργείο Εργασίας και την Διοίκηση των ΕΛΤΑ.

 Στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους, δεν θα υποχωρήσουμε, ο αγώνας που κάνουμε είναι δίκαιος, είναι αγώνας ζωής, είναι αγώνας για όλους τους εργαζόμενους και τους καλούμε να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Δεν τους δείχνουμε καμία εμπιστοσύνη. Η δική μας δύναμη, θα γίνει ο δικός τους φόβος

Έχουμε καταφέρει ήδη πολλά, από εκεί που δεν ανοίγανε τα αυτιά τους και τα μάτια τους, εν τέλει θα μας δεχτούνε. Αυτό θα συμβεί γιατί και με την κινητοποίηση της Δευτέρας  , παρά τις υπεκφυγές ότι δεν είναι αρμόδιο το Υπουργείο Εργασίας (αν δεν έχει ευθύνη το υπουργείο εργασίας για τους εργαζόμενους τότε, ποιος έχει;).

Είναι ώρα ξεσηκωμού, κανένας συνάδελφός που λήγει η σύμβασή του τις επόμενες μέρες να μην σκύψει το κεφάλι. Κανένας δεν είναι μόνος του. Η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια, είναι δικαίωμα όλων μας. Να δώσουμε αυτήν την μάχη μέχρι τέλους. Να εμποδίσουμε τα σχέδια τους. Μαζί με τους μόνιμους συναδέλφους που η επίπτωση στην εργασία τους θα είναι άμεση με την εντατικοποίηση που θα χτυπήσει κόκκινο. Και ετοιμάζονται και χειρότερα, μετά τις εθελούσιες εξόδους που σχεδιάζει η διοίκηση των ΕΛΤΑ. Και όλα αυτά με την πλάτη του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού στα ΕΛΤΑ.  Καλούμε τους συνάδελφους ταχυδρόμους, να απεργήσουν και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση του Συνδικάτου και της Επιτροπής Αγώνα Ενοικιαζόμενων του ΣΕΤΤΑ.

Δεν θα περιμένουμε για πολύ, έχουμε πάρει ήδη την υπόθεση στα χέρια μας.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

 ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΡΑ