ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 10 ΓΕΝΑΡΗ 1.00 ΜΜ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ.


  Οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, με την εγκληματική επίθεση των ΗΠΑ, την υπογραφή της συμφωνίας με το Ισραήλ για τον “East Μed”, την κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα, δείχνουν πεντακάθαρα την επικίνδυνη για το λαό μας πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας στο στρωμένο δρόμο που βρήκε από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Έδωσαν γη και ύδωρ στους Αμερικανούς γεμίζοντας όλη την Ελλάδα με βάσεις,  ενισχύοντας τις πολεμικές δυνατότητες της βάσης στη Σούδα, που διαχρονικά έχει εκπληρώσει βρώμικο ρόλο σε όλους τους πολέμους και επεμβάσεις σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία.

Η κυβέρνηση ΝΔ που παραμονές Χριστουγέννων έφερε στη Βουλή τη Συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ για την επέκταση των στρατιωτικών βάσεων, που μετατρέπει τη χώρα μας όχι μόνο σε πολεμικό ορμητήριο για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, αλλά την ίδια στιγμή και σε στόχο, σε μαγνήτη επιθέσεων, όπως έχει γίνει ξεκάθαρο από δηλώσεις αξιωματούχων της Ρωσίας και του Ιράν, αυξάνοντας τους κινδύνους για το λαό μας.

Οι πρόσφατες δηλώσεις μετά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ, σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα θα είναι στο πλευρό των ΗΠΑ στους σχεδιασμούς τους ενάντια στο Ιράν δημιουργούν ακόμα πιο έντονα  την ανησυχία, καθώς δείχνουν το ολοένα και μεγαλύτερο βάθεμα της εμπλοκής της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς μέσω του δικτύου ευρωατλαντικών βάσεων και υποδομών και όχι μόνο.
Απαιτούμε:

• Να αποσυρθεί η ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις.

• Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας.

• Καμία συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.

• Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ